Laatste levensfase

Wanneer u weet dat u terecht bent gekomen in de laatste fase van uw leven, dan ontstaat niet zelden een diep verlangen zelf nog uitdrukking te kunnen geven aan uw liefde voor uw geliefden en aan het leven zelf. Dit kan zijn met een speciaal moment samen met familie en vrienden waar u zelf nog bij bent. Maar ook het verlangen om zelf uw uitvaart samen te stellen en te schrijven komt vaak opzetten. Beide variaties betekent een intens, niet zelden verdrietig maar ook zeker een mooi proces. Daarvoor is tijd en rust van belang om het te kunnen laten ontstaan vanuit uw Hart.

Met al mijn liefde en mijn Hart wil ik u daarbij ondersteunen. Ik heb een diep respect voor deze fase in het leven en tegelijk praat ik er gemakkelijk over, zodat u zich daarbij ook op uw gemak kunt voelen. Ik kan u helpen om teksten te vinden en te schrijven, muziek uit te zoeken, rituelen te bedenken en er een mooi geheel van te maken. Daarbij is desgewenst de inbreng en medewerking van uw geliefden uiteraard zeer welkom.

Heeft u het gevoel dat ik de juiste persoon hiervoor zou kunnen zijn, dan kom ik graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking om te kijken of er die veelbetekende klik is. Tijdens die eerste ontmoeting bespreek ik graag alle mogelijkheden, zodat we die manier van ondersteuning vinden die uw wensen tot recht kunnen laten komen. Na deze eerste afspraak kunt u mij laten weten of u inderdaad graag gebruik wilt maken van mijn ondersteuning. In een vervolgafspraken maak ik graag eerst tijd en ruimte om te luisteren naar uw levensverhaal en naar wat belangrijk is voor u. Als vanzelf zal van daaruit het gesprek overgaan naar het vormgeven van uw wensen.

Dergelijke wensen zijn zo persoonlijk en kennen daardoor zoveel vormen, dat ik naar aanleiding van onze eerste ontmoeting voor u een prijsopgave opmaak.

Als u met mij kennis wilt maken, dan verneem ik dit graag via een mailtje, waarop ik op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u maak.