Welkom aan uw kindje

De geboorte van uw kindje is een zeer bijzonder moment. Vergelijkbaar met de blijdschap en de belofte in de adoptie van een kind… In de tijd daarna ontstaat vaak de behoefte om dit te vieren en uw kindje op bijzondere wijze welkom te heten in deze wereld, in uw wereld. Daarvoor kunt u mij vragen dit samen met u vorm te geven.

Er zijn in principe twee mogelijkheden:

  1. Ik ondersteun u door het schrijven van deze bijzondere viering, welke u daarna zelf met uw familie en vrienden uitvoert. Of u vraagt een familielid of vriend om dit te leiden. De inhoud pas ik dan volledig aan op uw wensen, uw taal en bewoordingen.
  2. Ik schrijf zoals hier boven genoemd de viering en ik kom het geheel ook leiden. Inclusief alle nodige voorbereidingen daarvoor.

Een welkomstviering voor een kindje heeft een bijzonder karakter. Niet zelden zijn er ook andere kinderen bij betrokken of erbij te gast. Vandaar dat een viering als deze niet al te lang duurt, en vaak een warmhartig, lief en soms speels karakter heeft. We maken daarbij gebruik van teksten en muziek welke u inspireren als ouder en/of verzorger van dit kind. De viering kan uiteraard spirituele, religieuze aspecten en/of desgewenst een zegening hebben, maar uiteraard hoeft dat niet wanneer u zich daarmee niet op uw gemak voelt.

Als u het gevoel heeft dat ik de juiste persoon zou kunnen zijn om dit samen met en voor u vorm te geven, dan maak ik graag een afspraak ter vrijblijvende kennismaking. Wanneer er een klik is maken we een vervolgafspraak om verder te praten over de inhoud.

Voor alleen het schrijven van de viering en de begeleiding van dit proces hanteer ik een tarief van €129,00 exclusief BTW. Voor optie 2 hanteer ik een tarief van €297,00 exclusief BTW. (deze tarieven zijn exclusief reiskosten en materiaalkosten)

Wilt u graag kennis maken voor een speciaal welkom voor uw kindje? Stuur mij dan een mailtje! Ik kijk er naar uit!